Ontdek PLUS

Frank Bovelander

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frank Bovelander en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frank Bovelander heeft 19 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  juffrouw Jansen, juffrouw de Vries, mevrouw Seelemeijer.

  juffrouw Jansen, juffrouw de Vries, mevrouw Seelemeijer.

  de Gelaarsde Kat, 1970

  Geweldig jaar gehad.

  Geweldig jaar gehad. Had graag vier jaar vol willen maken maar de schoolleiding dacht daar anders over. Heb het gewoon zelf verknald maar had het voor geen goud willen missen. Als lid van het bestuur van de Société de Sauvetage verantwoordelijk voor het feestbeleid. Bestuur in dat jaar bestond ondermeer uit: Rob Balk, Lex Parée, Maurice, Ad Versteeg, Hans, Karen, Sandra, ik en nog een aantal. Herinneringen aan die tijd: Inaugratie van het bestuur van 'Ganymedes' te Heerlen. (Ad die hoge hotelschoolstudent over de balustrade heen liet spartelen vanwege kapotte trui onder het motto: 'En betalen zul je!' En die volkomen gesloopte bar) Schoolfeesten met bodybuilders, soundmixers, playbackers. Slotfeest in het toenmalige Lido. Iedere donderdagavond schoolcafé (de Chaos-lijnbaansgracht) Random Runner-kasten waren toen erg populair! Daarna naar de Escape en daarna naar de Golden Ten Casino. Altijd een vraag wie er nou weer bleef slapen (sorry ouders.) Sportweekend in Heerlen (Willy Dobbe zoenen, enorme trofee voor Peter Bot om ons Joop Zoetemelk-gevoel weg te poetsen en Heerlen te frustreren omdat onze beker toch lekker groter was. Skiën in Italië (gelachen met Kenneth Erselina, de neven van Drongelen (Jeroen & Axel). Ger & Gerda op de Elandsgracht, darten in koffiehuis 'Leen'. Wat een jaar, wat een jaar!

  M.H.S. de Kogge, 1985

  Niet veel van bijgebleven.

  Niet veel van bijgebleven. Was er vaker niet dan wel. Met de hakken over de sloot gezakt. Dalton-systeem was niet echt geschikt voor mij. Namen die ik me nog herinner: Bernard 'Bernie' Leichtenberg, Chris 'Pit' Witkin, Vincent 'Vinnie' Boot, Danny Riphagen, Bart 'Slee' van Slee, Jerry Bouterse, Suzanne, Chantal, Taco v.d Zant, Irene, Jacinta, Anette Dekker, Maureen Nunes, René v.d. Wal, Sonny, Winston Brown, Jantje Kramer, Sandra Zanca

  Dalton Scholengemeenschap S..., 1983