francis van dewouw

Kent 0 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van francis van dewouw en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  francis van dewouw heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  mijn dochter mandy daems heeft 2 jaar op deze school gezeten groep 3 en groep 4.

  mijn dochter mandy daems heeft 2 jaar op deze school gezeten groep 3 en groep 4.Groep 3 bij juffrouw wendy.Groep 4 bij meneer frank ivm verhuizng hier weggegaan.Mijn zoon mike daems heeft hier groep 1 en 2 gedaan.groep 1 bij juf lonneke en groep 2 bij juf clemy en juf suzanne.

  Atalanta (voorheen/zie ook:..., 2002

  Ik ben hier in klas 3 op school gekomen bij meneer fulhage in de klas.

  Ik ben hier in klas 3 op school gekomen bij meneer fulhage in de klas..klas 4 en 5 bij meneer frericks als ik het me goed herrinner bij wie ik in klas 6 zat kwa leraar weet ik niet meer precies.Veel leuke herrinneringen aan deze school.Zoals het kamp in bladel.handenarbeid van meneer pieter op zolder.Menneer schimmel de directeur.Hoop dat een oud klasgenootje nog foto,s van deze jaren heeft ik ben ze allemaal kwijt door vele verhuizingen.

  christelijke nationale scho..., 1981

  Ben hier in klas 3 op school gekomen en had als leraar fulhage toen.

  Ben hier in klas 3 op school gekomen en had als leraar fulhage toen..klas 4 en 5 meneer frericks..kamp was leuk in bladel.zat in de klas bij..appie jolande de wilde heidi vughts..hassan..henk pruimboom..jeroen..kemal..franca lieberwirth..marian..en nog velke andere waar ik de naam zo vlug niet meer van weet.Verder deed ik mee aan het zangkoor van meneer frericks.Meneer schimmel was de directeur handerarbeid van meneer peiter boven op de zolder.Was een leuke en fijne school in m,n herrinneringen

  Cns de kerstroos, 1981