francis spijker

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van francis spijker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  francis spijker heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier maar 1 jr op school gezeten, een soort 5de klas, Ging veel om met rita jansen, dicky koeslag en arjan kamp (?), leuk jaar gehad, niet echt veel geleerd,hahha groetjes francis.

  Ik heb hier maar 1 jr op school gezeten, een soort 5de klas, Ging veel om met rita jansen, dicky koeslag en arjan kamp (?), leuk jaar gehad, niet echt veel geleerd,hahha groetjes francis

  Hofkampschool, 1986

  leuke basisschool, hebben een aantal jaren nog een reuni gehad met alle leerlingen die op deze school hebben gezeten, was een hele leuke avond.

  leuke basisschool, hebben een aantal jaren nog een reuni gehad met alle leerlingen die op deze school hebben gezeten, was een hele leuke avond. Toen die tijd ging je niet met 1 ,maar met meerende vrienden/vriendinnen om. Rudy en robbie raassing, edwin beune, saskia bartelink, elvira van den bos enz. Ik zou het leuk vinden om in contakt te komen met mjn vroegere klasgenoten. **************************

  Flora, 1973

  Ik heb 4 hele leuke jaren op school gehad, ik heb er zelfs nog foto's van.

  Ik heb 4 hele leuke jaren op school gehad, ik heb er zelfs nog foto's van. Een kleine school, leuke leeringen, aardige leerkrachten. Ik herinner nog mr nauta, mr weerd (engels), onze knappe typleraar klunder of zo, tijdelijke juf vd wal ( hebben we ons rot om gelachen)directeur de boer, juf. beverdam, toch een van me favoriete juffrouws enz... Vanaf dag 1 , vriendin met Ellen Reuvers, we zijn nu nog steeds vriendinnen. verkering gehad met hans grobben. Na de leao ben ik gaan werken, pas veel later weer verder gaan leren. Ik ben moeder van 4 kinderen, en ben nu werkzaam als receptioniste bij een zwembad. Het grappigste van alles is dat ik nu samen woon met Elwin Koedijk, heeft vroeger ook op de leao gezetten. Zo zie je hoe raar het kan lopen.

  L.E.A.O., 1982