Ontdek PLUS

Fons Langenhoff

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fons Langenhoff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fons Langenhoff heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In 1975 verhuisde mijn familie vanuit Hattem naar het Zuid-Limburgse Gulpen.

  In 1975 verhuisde mijn familie vanuit Hattem naar het Zuid-Limburgse Gulpen. Natuurlijk had ik geen Limburgse tongval en werd in Gulpen "Hollander"genoemd. Op school in Maastricht was men minder kortzichtig en daar heb ik een geweldige tijd gehad. Veel lol met Sacha Roovers, Henk van Oyen, Jack Offermans en met leraren, Olieslagers, Pol (Ned.)Vos, Nabuurs, Gorissen. De leraar Duits, Beaumont was geweldig, had het vaak over zijn tijd in het leger en schepte op over hoe snel hij een mariniersmes kon trekken. Inderdaad een leerling (ben even zijn naam kwijt maar zijn ouders hadden 2 schoenenzaken in Maastricht) bracht een mariniersmes mee en de Beaumont maakte er een flitsende aktie mee. Ook aan dhr Daemen heb ik goede herinneringen. Na het behalen van mijn MEAO diploma ben ik eerst in dienst gegaan en daarna naar de HEAO in Sittard. Daar zat ik samen met Sacha meer met mijn neus in het bier dan in de boeken. Rond kerstmis 1978 gingen Sacha en ik naar de MEAO om te kijken of er nog een gezellige kerstviering was. Daar liepen we Daemen tegen het lijf die vroeg hoe het met me ging. Eerlijk verteld hoe het was en toeval of niet, maar op het moment dat ik bij hem in de kamer zat belde personeelzaken van ABN Maastricht of Daemen nog iemand wist. Een week later werkte ik bij ABN en nu nog steeds. Niet meer in Maastricht, maar na een paar jaar Kerkade, Düsseldorf, Arnhem, Frankfurt, Keulen uiteindelijk op het hoofdkantoor te Amsterdam. Heb een paar jaar verkering gehad met Marie-Jose Gilissen uit Bunde, zij zat in de S klas samen met Ellen Stohr, waar we toen veel mee optrokken.In 1980 tijdje ongebonden geweest, Marie Jose was inmiddels tegen een Fransman aangelopen en is later ook verhuisd naar Parijs. Helaas voor haar is dat huwelijk gestrand. Ze heeft een dochter, Stephanie als ik me niet vergis. Haar moeder woont in Born en heeft nog contact met mijn moeder die inmiddels in Sittard woont. Klein wereldje he? Woon inmiddels zelf al meer dan 10 jaar in het Gelderse Bemmel, ben getrouwd met Berni van Heukelom (die ook op de MEAO zat) en we hebben 2 kinderen Charlotte en Tom.

  MEAO St. Servaescollege, 1975

  Aardijkskunde van Streuper, dat vergeet je niet zo snel.

  Aardijkskunde van Streuper, dat vergeet je niet zo snel. "Het leven is als pijpkaneel, je zuigt eraan en krijgt je deel"was een uitspraak die je veel van hem hoorde. Muziek van Backers. wiskunde van Mulder, scheikunde van Van Vulpen (heerlijk chaotisch) frans van Madame Jocquin. Gymnastiek van Cees van den Ham, lekker fanatieke vent met maar drie keuzes, veldlopen, softbal of hockey. Hij is in die tijd geloof ik ook nog coach geweest van Hattem 1. Daar woonde ik toen. De schholfeesten waren ook fantastische, goede bands. Earth and Fire, Livin Blues, tja toen kon dat nog. Met de klas naar Limburg. IN Rolduc overnacht.Studiereis "sociale geografie". Redelijk veel kroegen in Kerkrade gezien (Kirchroa Alaaf was er een van) In Kerkrade heb ik nog 5 jaar voor ABN AMRO gewerkt. Van mijn klasgenoten heb ik helaas geen foto's. Enkele namen: Leo van Rotterdam, Max Spoelder, Adrie Wirtz, Hannie Borst (uit Hattem)Marijke Beekman, Wiebe....Lammert van Keulen. Ik ben vlak voor het eindexamen HAVO verhuisd naar Zuid Limburg en ben daar in Maastricht in de 2e MEAO ingestapt. Na dat eindexamen eerst in dienst en daarna naar de HEAO. Dat was niet succesvol. Tijdens een bezoek aan de directeur van de MEAO, ging de telefoon. Personeelzaken ABN AMRO of ze nog iemand wisten. Tja toen (1979) werkte ik dus bij de bank en dat doe ik nog steeds. Na veel omzwervingen in Limburg voor de bank, ben ik voor ABN AMRO in Frankfurt gaan werken. Ik woon in Bemmel, een plaatsje dat ingeklemd dreigt te raken tussen de stedelijke uitspattingen van Arnhem en Nijmegen. Ben getrouwd met Berni en heb 2 kinderen, Charlotte en Tom. In juni 2003 kreeg ik bij de bank in Duitsland een brief, die getekend was door Max Spoelder. Ik heb hem meteen gebeld want hij heeft 4 jaar bij mij in de klas gezeten. De wereld kan klein zijn.

  Thorbecke, 1969