Ontdek PLUS

Floris van Hoorn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Floris van Hoorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Floris van Hoorn heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet me weinig van deze school te herinneren, zat er erg kort op.

  Ik weet me weinig van deze school te herinneren, zat er erg kort op. Weet niet precies wanneer ik weg ging maar ik ging naar de Godelinde in Naarden. Kan me nog wel veel namen herinneren: Andre Hoefakker, Sylvia Veenvliet, Ronnie de Bruin, Erwin nog-iets, Brigitte Broeder, Patty Bia (zat met mooie vrouwen in de klas, jammer dat dat mijn belangstelling toen nog niet had). Hier op de site zag ik Brigitte Sabelis staan en die heeft dacht ik ook in mijn klas gezeten. Van de leraren heeft Marion Hamelink de meeste indruk gemaakt, maar die heeft denk ik elke jongen het hoofd op hol gebracht ;-)

  Slisser, 1974

  Ik kwam van Slisser.

  Ik kwam van Slisser. Weet niet zo veel namen te noemen alleen een paar dames (Saskia, Zygia beiden uit Nigtevecht) en Charl Hoogendoorn uit Huizen (met hem fietste ik naar school toe). Ik herinner me ook Carina Balinzani (of zoiets), die was Elvis-gek, en uitgerekend op mijn eerste dag in deze klas was 'The King' stuk gegaan. In de pauze altijd klaverjassen in de kantine. Ik heb een klassenfoto gehad, maar die ben ik kwijt.

  scholengemeenschap godelinde, 1977

  Deze school was heel gezellig, ik ben alleen wel blij dat ik er niet in verder ben gegaan.

  Deze school was heel gezellig, ik ben alleen wel blij dat ik er niet in verder ben gegaan. Ik weet niet eens welke jaren ik er precies zat. Ik had les van Eric Petzinger, da's de enige die ik nog ken. Nu ik wat meer berichtjes zie herinner ik mij meer namen, bv. Mike Reed (zie beneden) en de namen die hij noemt (behalve die dame dan). Ik heb er een klassefoto bijgezet maar weet weinig namen van die lui, alleen die mooie blonde, die vergeet ik nooit. Alida heet ze en ze kwam uit Limburg (Heerlen dacht ik). Verder kan ik mij weinig namen herinneren, ik heb zowieso nooit meer mensen van die school terug gezien maar dat komt misschien omdat ik in het Gooi woon(de).

  Kweekschool voor de handel, 1979