Ontdek PLUS

Fleur Mokken

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fleur Mokken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fleur Mokken heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Gedurende het ene jaar dat we in Ann Arbor verbleven, zat ik op Abbot Elementary.

  Gedurende het ene jaar dat we in Ann Arbor verbleven, zat ik op Abbot Elementary. Ik heb daar een heel leuk schooljaar gehad met veel vrienden en vriendinnen.

  Abbot Elementary School, 1974

  Ik kan me met name juffrouw Glaudemans herinneren en de sessies bij de fotograaf, alwaar je met een luciferhoutje bij een reeds gefabriceerd "beeldje" van klei moest plaatsnemen, hetgeen ik vreselijk eng bleek te vinden, gezien de tranen en onzekere blik.

  Ik kan me met name juffrouw Glaudemans herinneren en de sessies bij de fotograaf, alwaar je met een luciferhoutje bij een reeds gefabriceerd "beeldje" van klei moest plaatsnemen, hetgeen ik vreselijk eng bleek te vinden, gezien de tranen en onzekere blik...

  Kleuterschool De Grutto, 1968

  Geweldige tijd op deze school gehad.

  Geweldige tijd op deze school gehad. Van de brugklas herinner ik me niet veel, behalve het ongeluk van Jon Laman, recht voor de deur. In de jaren erna genoten van bonte avonden, klassetoernooien,schoolfeesten, klieren bij de gymles van van Veen.... Grote pret bij "Opa Boog" van der Waag (met overhoringen op stenciltjes uit zijn kast; waren meestal al in omloop), Hondius (ogen dicht), van Iersel, Grimbergen, Johansen, Wielkens, Wahab, Gabes, etc, etc. Sandra Enthoven, Rosanna Falcone, Sandra Wesselman, Maria Mok, de broertjes Snel, Luuk van der Wielen, Remco van Olst, Hans van lieshout, Stef Meulenbelt (?), Saskia Jongman en Marco Zwagerman en later Rene Lagendijk, Wim van Ladesteijn en mijn (nog immer) grote liefde Marcel Vos.

  Haarlemmermeer Lyceum, 1976