Ontdek PLUS

Fernando Perigault Monte

Kent 15 personen

Getrouwd , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fernando Perigault Monte en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fernando Perigault Monte heeft 7 klassenfoto's en kent 15 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Politieschool in Scheveningen was reeds opgedoekt.

  Politieschool in Scheveningen was reeds opgedoekt. De opleiding is sinds enkele jaren in de Wegastraat te Den Haag. Voor de jongeren tussen ons, ja Jos van daalen...jij ook!!!, aanmelden aub Ben nu werkzaam bureau Jan Hendrikstraat. Foto wordt gestuurd.

  Politieschool, 2000

  St.

  St. Jozefschool Leuke nonnen school in de Frontstreet. Met de yellowbus en Redbus naar school. Met zuster Lamberta als hoofd van de school. In de 4e klas in Cul de Sac moesten wij met de Redbus. De buschauffeur was een draak. Je moest erg rustig in zijn bus plaats nemen. Geen grote mond of ruzie maken, anders word je eruit gezet. In ieder geval erg gezellig op school gehad. Wij woonden toen in de Cay Bay street. Ik woon nu ongeveer 30 jaar in Nederland (Den Haag). Ik werk als politieagent bij de Politie Haaglanden in Den Haag.

  st Joseph , 1969

  Oeps.

  Oeps....Ik weet alleen dat ik in de kleuterklas zat. Ik weet ook dat er toen een staking aan de gang was. Ik weet wel dat ik erg vals kon zingen. Ik mocht nooit met de klas vrolijk mee zingen. Volgens mij heb ik daar een trauma van overgehouden. Ik weet ook dat mijn zus Ida en mijn broer Randell ook daar op school zaten. Ida in de 1e klas en Randell in de 3e of 4e klas. De volgende jaren daarna zijn wij naar St Maarten verhuisd. Daar ben ik in ieder geval opgegroeid. Ik woon nu al ongeveer meer dan 30 jaar in Nederland (Den Haag). Ik werk als politieagent bij Politie Haaglanden in Den Haag

  Zwijssen College, 1967