Ontdek PLUS

fenja van denouden

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van fenja van denouden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  fenja van denouden heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb de ulo gedaan.

  ik heb de ulo gedaan. eerst in de dependance, later in de spaarwaterstraat. leerkrachten: jonge de groot en oude de groot, mevr. schrijvers van zenden,dir.was men. zijdeman. toen ik examen deed waren er 5 ofzo geslaagd. het was een rampjaar voor de school.

  Van Hoogstratenschool, 1964

  bij het 50-jarig bestaan van de school hadden we een hele feestweek.

  bij het 50-jarig bestaan van de school hadden we een hele feestweek. in verschillende lokalen, verschillende kroegen en s'avonds veel optredens.oa.van Ekseptions en Enny van Alff-de leeuwe en Rob van Reyn(mimespeler) namen uit de havo-periode: corry rog,enno braak,bea bril,nico steenbergen,marjan zeelenberg,wilma van dam,mark van aartrijk van de rest weet ik de achternemen niet meer,petra,anda,ada,simon,sjaak,dick, kees,tineke, teunie, eileen, nelian,hans,peter. ik haal ons van een foto met men. Bergisch(zeer populair)

  Chr. Ped. Acad. J.D.de Viss..., 1970

  vormingsklas, ik herken al die namen ja.

  vormingsklas, ik herken al die namen ja. meneer de witt gaf engels en meneer berends economie? ik vond het vreselijk dat we op woensdagmiddag de school moesten helpen schoonmaken, de meeste slimmerds peerden h'm. ik ben niet zo goed in namen onthouden, dus ik weet niet goed meer hoe mijn klasgenoten heetten. ik weet wel dat we veel pret hadden.

  Prinses Beatrixschool Huish..., 1969