Felix Sijm

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Felix Sijm en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Felix Sijm heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Marijke ten Brink, haar kwam ik als eerste tegen op de eerste schooldag.

  Marijke ten Brink, haar kwam ik als eerste tegen op de eerste schooldag. Voor de rest Eugenie, Dorothee, Jolanda, Nora Patricia Inge en wie weet schieten mij nog meer herinneringen te boven. Zeer gezellige tijd, we waren totaal met 3 jongens in een gehele meidenklas. (Erwin, Bart) Overigens, de link met kinderen heb ik nog steeds ondanks dat ik in de automatisering werkzaam ben, Gr, Flix

  Mons Aurea, 1980

  Juffrouw Imanse is de enige naam die me is bij gebleven.

  Juffrouw Imanse is de enige naam die me is bij gebleven. Behalve dan dat toen ik er zat( 1ste en 2de klas) het een jongens school was. We schreven met kroontjespennen. Na het afsluiten van de 2de schoolklas zou de school met de meisjes school samengevoegd worden die kennismaking hebben we ook gehad bij de "meisjesschool" tevens was dit een einde van het schrijven met een kroontjes pen, in het 3e jaar zouden we met een gewone pen mogen schrijven. We gingen echter weer verhuizen. Hoewel ik me de namen niet meer echt kan herinneren heb ik toch goede momenten aan deze school . Het schoolplein zie ik zo voor mij. Tevens grappig in de huidige tijd: schrijven met kroontjespen (inktlap, inktpotje e,d) en dat het een jongensschool was met aan de achterkant een meisjes school. De gymzaal werd door beide gebruikt (apart dan).

  Titus Brandsmaschool, 1969

  Een puinhoop maar we hadden als een van de weinige brugklassers een eigen lokaal in het noodgebouw.

  Een puinhoop maar we hadden als een van de weinige brugklassers een eigen lokaal in het noodgebouw. Wat ik nog weet is dat er maar weinige doorgingen naar het 2e jaar. Roken aan de achterzijde (rechts) daar stond je over dekt. Een verloren ( qua kennis) jaar maar ik had het nooit willen missen.

  Ichthus College (MAVO/VMBO), 1975

  ?