Ontdek PLUS

Fabian van den Barselaar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fabian van den Barselaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fabian van den Barselaar heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het schooltje vlak voor de deur.

  Het schooltje vlak voor de deur. Ik weet nog, dat ik 4 hoog op nr 73 van de twickelstraat woonde. Leuk dat Chantal de foto heeft toegevoegd. Ik ben degene boven Chantal op de foto. Ik weet nog de schoolsportdagen met waslijntjes ophangen, skippyballen en nog veel meer en natuurlijk de 2 grote zandbakken. Toen ik 19 was is mijn achternaam veranderd in van den Barselaar. fbarsela csc com

  de Twickeltjes, 1977

  Ik heette toen nog Fabian Ros.

  Ik heette toen nog Fabian Ros. Ik kan me de meesters van Leeuwen, Ton van Riel en Langelaan herinneren. En als slotmusical in klas 6 Spookslot of iets dergelijks. fbarsela csc com

  Salvatorschool, 1979

  Sector informatica.

  Sector informatica

  Haagse Hogeschool, 1991