Ontdek PLUS

Evert de Graaff

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Evert de Graaff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Evert de Graaff heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb vier jaar op deze school en het internaat gezeten.

  Heb vier jaar op deze school en het internaat gezeten. Onze LTS in Emmeloord was hofleverancier geloof ik. Er werd nogal wat reclame voor deze school gemaakt. Natuurlijk, na het verstrijken van zoveel jaren blijven de leuke herinneringen over. Maar ik vond het een klote tijd. Het was een tijd waarin de verpaupering van het gebouw grote vormen aannam. Ik heb nooit in dienst gezeten. De internaat-tijd heeft die plaats ingenomen. Heb niet best gepresteerd op school maar ben wel goed terecht gekomen.

  Hoger en Middelbaar Elektro..., 1977

  Zat net in de periode dat het nieuwe gebouw in gebruik werd genomen.

  Zat net in de periode dat het nieuwe gebouw in gebruik werd genomen. Het witte gebouw op poten.

  de Schakel (LTS), 1973

  W W W .

  W W W . E M M E L O O R D . I N F O Bijbelse geschiedenis van Van Hezel. Ik zal het nooit vergeten. Zijn driftbuien trouwens ook niet! Ik woonde tegenover de school in de Nagelerstraat. Makkelijk In de 6e klas meester de Witte , voorlezen uit 'Reis door de Nacht.' Geweldig ! Dat de Witte 'meer kon zien' was wel eens angstig. Ik heb een foto van de school hier staan. Meer foto's van Emmeloord in de jaren 50-60-70 op mijn website www . emmeloord . info

  Guido de Bres, school met d..., 1965