Ontdek PLUS

Eva Smitt

Kent 2 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Eva Smitt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Eva Smitt heeft 1 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd gehad, al heb ik Tekstschrijven nooit afgerond.

  Leuke tijd gehad, al heb ik Tekstschrijven nooit afgerond. Denk nog vaak terug aan al die malle mensen van toen en kom een aantal nog regelmatig tegen. HH is nu heel anders; toen erg rommelig maar veeeeel gezelliger! (uiteraard)

  Hogeschool Holland, 1990

  Kieftstraat? Vroeger was het Doodweg 2A! De kuil, Texel, Londen, Hooghiemstra (Ned.

  Kieftstraat? Vroeger was het Doodweg 2A! De kuil, Texel, Londen, Hooghiemstra (Ned.), Verbeek (gesch.): top! Klasseleraren Rautenberg en Aalbers waren ook super al had ik een hekel aan resp. wiskunde en Duits.

  Bonhoeffer College, 1983

  Heerlijke tijd gehad op de lagere school, juffrouw De Waal, Schouws, Groen, Teeling (wie was niet verliefd op haar?), meester Blesgraaf en Fonville.

  Heerlijke tijd gehad op de lagere school, juffrouw De Waal, Schouws, Groen, Teeling (wie was niet verliefd op haar?), meester Blesgraaf en Fonville. Saillant detail: ik weet bijna alle verjaardagen van de mensen uit mijn klasje van toen nog uit mijn hoofd! En met mijn allereerste vriendje heb ik toen ik 18 was op menig zaterdagavond nog staan zoenen in het portiek van de school, haha. Die ingang is trouwens veranderd, maar dat had daar niets mee te maken, neem ik aan. ;-) Na de Molenhoek naar het Bonhoeffer College gegaan in Castricum, toen Nederlands/Tekstschrijven gestudeerd aan de Hogeschool Holland. 13 jaar in Amsterdam gewoond, maar ik woon nu in Beverwijk (zooooo burgelijk, maar zooooo relaxed) en ik verdien mijn geld met het schrijven van (brochure-/web)teksten voor een ontzettend leuke klantenkring. Verder geniet ik van mijn dochter India (2003), hond Beau (2000), mijn vrienden en al het goede dat het leven te bieden heeft. Veel liefs en goeds toegewenst aan alle mensen van weleer.

  De Molenhoek-School, 1975