Ontdek PLUS

Esther van Rossem

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Esther van Rossem en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Esther van Rossem heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ben na de brugklas naar de HAVO gegaan.

  Ben na de brugklas naar de HAVO gegaan. Vaste vriendinnen waren Miranda Meeuwsen en Monique Achterberg. Ook had ik veel contact, m.n. in 4 en 5 HAVO, met Yvette Witsiers. Na de HAVO nog twee jaar Atheneum gedaan. Heb in de klas gezeten met Maaike Widdershoven, thans BN-er, toen ook al musicerend op allerlei schoolse en buitenschoolse acitiviteiten, samen met Hanneke Kling. Les gehad van Mijneer De Visser (Economie), koeken en thee op vrijdagmiddag; Dhr. Claessens (Frans), oh, wat een straf; Buitenrust Hettema (Duits), die zich niet stoorde aan een rookverbod, Van Roessel (tekenen), dat is geen boom, dat is een afwaskwast en nog vele anderen.

  Maaslandcollege, 1981

  In de eerste klas gezeten bij Juffrouw Van Uden, vervolgens bij Meneer Verlanen, Meneer V.

  In de eerste klas gezeten bij Juffrouw Van Uden, vervolgens bij Meneer Verlanen, Meneer V.d. Heuvel (met baard), Jos v.d. Liefvoort, Mw. Van der Steen/Juffrouw Populier en in de zesde klas bij meneer V.d. Heuvel. Heb in de klas gezeten bij o.a. Miranda Meeuwsen, Angela Akay, Angela van Santvoort, Annemiek Lambregts, Pauline Bombeeck, Arthur Kemper, Serge Jansen.

  Basissch Elzeneind, 1974