Esther van de Nes

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Esther van de Nes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Esther van de Nes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Halverweg de 3e klas ben ik op de Woud gekomen, daarvoor zat ik op de Sluis.

  Halverweg de 3e klas ben ik op de Woud gekomen, daarvoor zat ik op de Sluis. Mijn eerste schoolherinnering op de Woud is dat ik met Sharon Waas zat te kletsen en meester Peke een krijtje naar ons hoofd gooide. In de 3e klas les gehad van meester Peke, de 4e klas juf Hanka, de 5e klas weer meester Peke en de 6e klas juffrouw Therese en meester Wiebe. Namen van klasgenoten die ik nog weet zijn Marieke Polsma, Sharon Waas, Sabine Roffel, Brenda van Tent, Diana van Dijk, Sascha Vogel, Edwin de Vries (later op de MEAO weer bij in de klas gezeten), Vanessa Nanninga, Martijn Hagman, Mark Honing, Mirella van Gelderen, Sebstiaan Rutte, Bastiaan Goosens, Wendy Vos, Jaap de Wit, Raymond Bakker en dan zijn er vast nog een aantal waar ik nu niet zo snel opkom.

  De woud, 1983

  Nadat ik eerst 6 weken PABO gedaan had, alsnog overgestapt naar de MEAO.

  Nadat ik eerst 6 weken PABO gedaan had, alsnog overgestapt naar de MEAO. Ik mocht zelf kiezen of ik nog in de 2e wilde instromen of toch naar de 1e. Liever toch maar de 2e proberen, als ik het haalde scheelde het mooi een jaar, en als ik het niet haalde was er geen man overboord. Begonnen met een proefwerkweek waarvoor ik niet mocht leren, zodat we konden kijken wat mijn achterstanden waren. Nog nooit zoveel onvoldoendes gehaald als tijdens die week! Uiteindelijk gewoon in 2 jaar klaar, en geslaagd met vijf 8-en en een 7. Heb hier Petra Beek leren kennen, nog steeds een goede vriendin van me. Andere namen die ik me herinner zijn Mieke Bervoets, Monique, Jorn op den Kelder, Paul, Rob, Suzanne Jans, Frank, Cindy, Edwin de Vries (bij wie ik op de basisschool gezeten had), Sander de Rijke (later op de HEAO nog tegengekomen), Mischa. Ben benieuwd hoe het met iedereen is, na 10 jaar.

  MTS / MEAO Westfriesland, 1992

  zie de Woud.

  zie de Woud

  't Vierspan, 1983