Ontdek PLUS

Esther Hoek

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Esther Hoek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Esther Hoek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam van de Julianakleuterschool naar het zandgat en heb hier 1 jaar op school gezeten, geloof ik.

  Ik kwam van de Julianakleuterschool naar het zandgat en heb hier 1 jaar op school gezeten, geloof ik. Een hoop kinderen gingen daarna samen met mij naar de rutgersschool. Zoals, Corinda de Vreugd, Andrea Ouwehand, Dirk Ouwehand, enz. enz. Ik zat bij juf Kreke (ik weet niet meer hoe je het schrijft) in de klas, dat is eigenlijk het enige wat ik nog goed weet. Als je me wilt bereiken, stuur dan je bericht naar esther.hoek op accesforall.(nl)

  Kleuterschool 'Het Zandgat', 1982

  Ik heb maar heel even op deze kleuterschool gezeten, omdat we gingen verhuizen.

  Ik heb maar heel even op deze kleuterschool gezeten, omdat we gingen verhuizen. Ik weet eigenlijk niet zo veel meer van deze school. Ik zat in ieder geval bij Esther Hus in de klas, dat weet ik alleen nog. Als je me wilt bereiken, stuur dan je bericht naar esther.hoek op accesforall.(nl)

  Juliana kleuterschool, 1981

  Leuke tijd gehad op school, in groep 8 met alleen onze klas en Mr Guyt naar burgers dierenpark, met de trein, dat vond ik toch wel heel leuk.

  Leuke tijd gehad op school, in groep 8 met alleen onze klas en Mr Guyt naar burgers dierenpark, met de trein, dat vond ik toch wel heel leuk. Veel vriendinnetjes op deze school gehad, zoals Corinda de Vreugd (ik ben best benieuwd hoe het met haar is, ik loop bijna dagelijks langs haar ouderlijk huis om mijn dochtertje naar school te brengen) om er nu maar even 1 te noemen, maar er waren er nog veel meer. Als je me wilt bereiken, stuur dan je bericht naar esther.hoek op accesforall.(nl)

  Hervormde Ds.R.P.A Rutgerss..., 1983