Erwin Janssen

Kent 24 personen

Burg. staat -
Woont in Nijmegen

  Bekijk het volledige profiel van Erwin Janssen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Erwin Janssen heeft 33 klassenfoto's en kent 24 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wel, ik hèb hier, in 1986, 's avonds de cursus Turks gevolgd - toen wist ik nog niet dat mijn vader zeventig jaar eerder hier op school zat! Wow! (Die periode kan helaas niet aangegeven worden bij de foto.

  Wel, ik hèb hier, in 1986, 's avonds de cursus Turks gevolgd - toen wist ik nog niet dat mijn vader zeventig jaar eerder hier op school zat! Wow! (Die periode kan helaas niet aangegeven worden bij de foto.)

  School 10 Nijmegen, 1986

  Ik heb maar zeer kort op de kleuterschool gezeten, en was dan nog meestal onderweg: inkopen doen.

  Ik heb maar zeer kort op de kleuterschool gezeten, en was dan nog meestal onderweg: inkopen doen. Koffiemelk bij De Mots op de Dobbelmannweg, crêpepapier bij Hendrix om de hoek. Ik was niet zo'n "handarbeider"(dat werd later heel anders!). Wat wel is blijven hangen: de ontmoeting met een ZwartePiet (waar ik toen al niet in geloofde) op de trap.

  Johanna de Lestonac, 1954

  'n Half jaartje blokfluitles in Villandry, maar toch.

  'n Half jaartje blokfluitles in Villandry, maar toch. Juffrouw Loos, Louis, Adam, de aanwijsstok die ik doormidden sloeg, Marionse Marionetten, kaarsen dompelen. Een systeem waar ik heel ver vanaf stond - dus leerzaam.

  Vrije School, 1974