Ontdek PLUS

Errol R. Cordie

Kent 1 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Errol R. Cordie en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Errol R. Cordie heeft 27 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In verband met de combinatie studie/werk en privé stond het behalen van de bul centraal.

  In verband met de combinatie studie/werk en privé stond het behalen van de bul centraal. Schuyt, Drooglever Fortuyn, Visser en Andersson zijn de docenten waarvan nog iets is in het hoofd is achtergebleven.

  UvA, PSCW, 1993

  Stamnummer 10530.

  Stamnummer 10530. Onze klasdocenten waren bp's Querido en een bp. vd. Engh. Klasgenoten o.a. Fietje Schram, Mariette Timmermans, Ron Ostendorf, Alphons Bouma. Het was nog de tijd dat Bp worden het allerhoogste was wat wij ooit bij de politie zouden bereiken. Vooral een sigarenrokende BP maakte dat ons duidelijk

  Politie Opleidings School N..., 1975

  Een hele leuke tijd.

  Een hele leuke tijd. Studeren naast je werk. Ik vind het erg jammer dat er eigenlijk geen contact meer is tussen de oude MBO/HBO medestudenten, terwijl we toch zo'n vijf jaar vrij intensief met elkaar samen gestudeerd hebben. De enige leraren die ik mij nog kan herinneren zijn de gezusters Duursma. Mijn voorkeur gaat uit naar de liefste van de twee t.w Fokje. Nel was meer van het nog eigenwijzigere type als ik. Van de leerlingen zijn mij met name Henk Fritscheck, Ferry Brouwer, Louis Unkel en Nel Smit bijgebleven. Van Nel Smit hoorde ik dat ze in Ierland woont. Waar zijn de anderen en bestaan er foto's van onze klassen??

  St. Opl. tot Sociale Arbeid..., 1979