Ontdek PLUS

Erna van Vondel

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erna van Vondel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Erna van Vondel heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van de drie economen in een rolstoel was ik er een.

  Van de drie economen in een rolstoel was ik er een. Via professor Bosman kwam ik in de gezondheidszorg.

  Rijksuniversiteit Groningen, 1968

  Het school/bootreisje in 1958: Deventer-Arnhem-Emmerich [waar toen nog de ruines van de 2e WO te zien waren]-Arnhem-Rotterdam-Deventer.

  Het school/bootreisje in 1958: Deventer-Arnhem-Emmerich [waar toen nog de ruines van de 2e WO te zien waren]-Arnhem-Rotterdam-Deventer. Op slee naar school, schaatsen op de uiterwaarden.

  De Hovenschool, 1952

  Wie herinnert zich nog Brenda Roskam, De tweeling Maurits en Meinie, Gerrit en Wieneke Zwart, Gé Meierink, de voetbalpool.

  Wie herinnert zich nog Brenda Roskam, De tweeling Maurits en Meinie, Gerrit en Wieneke Zwart, Gé Meierink, de voetbalpool. Juffrouw Landewehr, die dacht dat wij jongens van de Metree waren. Grevers, de eerste twee jaar STRENG, maar de laatste jaren van ons ULO bestaan begreep je waarom. Trotseerde de politie door toch over het trottoir te rijden met zijn blauwe kever om mij in de strenge winter van 62/63 de school in te krijgen. Hartkoorn verkaarde dat dansen zondig was, evenals bioscoobezoek.

  Kon. Emmaschool (ULO) (late..., 1958