Ontdek PLUS

erna van denberg

Kent 0 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van erna van denberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  erna van denberg heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  had een hekel aan de lessen maar daarbuiten was het een hele leuke tijd , leuke jongens en meiden allemaal , ik ken er nog een heleboel als ik hier kijk op de site en dan komen de herinneringen , spijbelen, de soos in de chassestraat,stiekem roken dat tol

  had een hekel aan de lessen maar daarbuiten was het een hele leuke tijd , leuke jongens en meiden allemaal , ik ken er nog een heleboel als ik hier kijk op de site en dan komen de herinneringen , spijbelen, de soos in de chassestraat,stiekem roken dat tolsma het niet zag , natuurlijk parijs ,hele leuke schooltijd gehad met Patty[patricia] , Mabel,Monique,Mary,Brenda,Ramon,Vicky en teveel om op te noemen , de reunie is alweer een hele tijd geleden , zou zeker weer eens leuk zijn als dit nog een keer georganiseerd word

  Nassau MAVO, 1977

  nieuwe school ,open lokalen,vloerbedekking op de grond,was niet mijn school,ongezellig ben in het 2e jaar naar het ouderwetse nassau-mavo gegaan hield eigenlijk helemaal niet van school,spijbelde veel,klasgenootjes: nancy suykerbuyk(beste vriendin v.

  nieuwe school ,open lokalen,vloerbedekking op de grond,was niet mijn school,ongezellig ben in het 2e jaar naar het ouderwetse nassau-mavo gegaan hield eigenlijk helemaal niet van school,spijbelde veel,klasgenootjes: nancy suykerbuyk(beste vriendin v.a.2e klas lagere school),mirjam? (heb ik nog een ongeluk mee gehad met de fiets ) carina,robert,gert-jan (haalde alleen maar 10en) lange monique,mijn zoon van 19 heeft drie jaar geleden examen gedaan op het caland dit is wel weer leuk om na zoveel jaren weer in het gymlokaal met je zoon zijn diploma te halen.

  Osdorper Schoolgemeenschap ..., 1976

  Ik kwam op school in de 2e klas bij juf Bezier erg streng,daarna meester Arduin waarbij ik het lievelingetje was met Nancy.

  Ik kwam op school in de 2e klas bij juf Bezier erg streng,daarna meester Arduin waarbij ik het lievelingetje was met Nancy.Ik weet nog veel van deze schooltijd ,erg leuke tijd,sommige meiden zie ik nog wel eens,dan hebben we het altijd over de anderen van onze klas.Ik weet nog alle namen en denk vaak hoe zou het met ze gaan na 30 jaar maar het meest nieuwsgierig ben ik naar Paul en Ronald Niemoller.laat eens wat horen hoe het met jullie gaat.

  Crijnssenschool, 1972