Ontdek PLUS

Erik Oosterling

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erik Oosterling en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Erik Oosterling heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  weinig.

  weinig... weet dat ik de eerste plaats had op sportdag van de eerste klas en 2de in de 2de klas. één naam weet ik nog cockie.... That's it :(

  Leonard Roggeveenschool, 1975

  Meester Postma.

  Meester Postma. Hele leuke hoofdmeester en altijd les van gehad. Nog bedankt voor de leuke tijd en het was leuk u weer te zien op de reunie een paar jaar geleden. Ben begonnen in een combi klas. Klas 3 t/m 6 zaten in één lokaal. Mijn broer Jerry Oosterling begon toen bij de Stekelbaarsjes (kleuterschool). Veel namen weet ik niet meer maar ga toch wat proberen. Alex Zoutendijk, Arco Hikke, Richard Roest, Jolanda, Nancy, Yvette, Arthur, Pierre, Frank, Niek Boven (lange), Matthijs, Corinnen en Anneth (zusjes toch?), Erik de Bruijn en verder ???. Dat was het wel. Was toen een verlegen jongen. Kamp ergen in de buurt van Nunspeet en een bezoek aan de toren van Austerlitz.

  Prins Mauritsschool, 1978

  Was ook gezellig.

  Was ook gezellig. Eerste begonnen op de MEAO maar met een inzet van niets moest ik van school af. tevel met Feitze Mast omgegaan ;) Na gesprek de adjunct (gertrud?) mocht ik blijven en ging naar de MDGO. Leuk tijd gehad onderling alleen de opleiding ws HEEL ERG bout oftwel niets. Leuke leraren (Inge & Leen) en bijna alleen vrouwen in de klas. De mannen waren Peter, Ostar en Maarten en ?? Dames: Laura, Sandra 2x, Sharida, Susilla (miss ondersteboven), Brigitte, ???? Veel !! Natuurlijk MaryJane (tegenwoordig de vrouw van Feitze Mast), neem je nog eens uit met vrienden van mij en gelijk trouw je met ze ;) Leuk om jullie allemaal weer eens te ontmoeten. je kan me bereiken op rick ********** rikoos punto c o m Lijkt me HEEL leuk!

  de dobbe, 1986