Ontdek PLUS

Erik Michels

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erik Michels en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Erik Michels heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vanaf de HAVO zo de 2e klas in.

  Vanaf de HAVO zo de 2e klas in. Kregen in 6 weken een versnelde 1e jaar voor de kiezen. Eienlijk met heel weinig technische bagage ging ik het 3e jaar stage lopen. Het examenjaar verliep goed en uiteindelijk ben ik verder gaan studeren op de HTS in Arnhem. Op de MTS had ik een hekel aan tekenen. Wiskunde was wel een van mijn favorieten.

  MTS Arnhem, 1986

  Op de HAVO deden we het liefst voetballen met Erwin Demon, Patrick Baltus, Lorenzo Koeriroeme alleen met gym kregen we niet altijd onze zin.

  Op de HAVO deden we het liefst voetballen met Erwin Demon, Patrick Baltus, Lorenzo Koeriroeme alleen met gym kregen we niet altijd onze zin. Zonde dat we de leraar Frans (men. Puntje) altijd hebben gepest. Meest favoriete leraar Mestrom (wiskunde) en Sjef Hendriks (geschiedenis).

  R.K. Scholengemeenschap Pre..., 1981

  Mijn favoriete leraar was meneer Chris (toen zat ik in de 3e); Juffrouw Annemarie had ik het minste mee.

  Mijn favoriete leraar was meneer Chris (toen zat ik in de 3e); Juffrouw Annemarie had ik het minste mee. Bij meester Ed (in de 6e) is vooral blijven hangen het voorlezen van het boek 'Koning van Katoren' van Jan Terlouw. Wie een berichtje wilt sturen: e punt michels *********** hccnet *******

  Onze Lieve Vrouwe van Lourd..., 1975