Ontdek PLUS

Erik Hamoen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erik Hamoen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Erik Hamoen heeft 18 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van alle scholen waar ik op heb gezeten is dit zonder meer de school waar ik de meest gemengde gevoelens aan over heb gehouden.

  Van alle scholen waar ik op heb gezeten is dit zonder meer de school waar ik de meest gemengde gevoelens aan over heb gehouden. Wat ik voornamelijk vreselijk vond aan het lycee is hun totale gebrek aan respect voor mensen uit andere culturen. Iedereen werd verondersteld perfect Frans te spreken en te verstaan en de schoolcultuur en met name de schooldiscipline perfect aan te voelen. Dat is een vreemd uitgangspunt voor een internationale school. Maar de school had ook zijn mooie kanten. De vriendschappen die dieper leken dan op andere scholen, het Franse respect voor het individu, de vele nationaliteiten, de grote aandacht voor beta-vakken. Met het klimmen der jaren worden de goede herinneringen sterker dan de slechte herinneringen. Gelukkig maar.

  Lycée International, 1973

  Een paar leuke leraren.

  Een paar leuke leraren. Cees Grolleman, Ruurd de Boer, Saskia Teppema. Verder een redelijk grijze middelmaat school. Een weinig inspirerende leiding. Maar bovenal de school waar ik Erik Jansonius heb leren kennen. Bijna vijfentwintig jaar na de Vlietschans zijn we nog steeds hele goede vrienden.

  Vlietschans, 1979

  Toen ik begon bestond de studie nog maar 4 jaar en dat was nog wel te merken: meer dan de helft van de vakken werd door andere faculteiten gegeven en de eigen vakken waren niet erg goed.

  Toen ik begon bestond de studie nog maar 4 jaar en dat was nog wel te merken: meer dan de helft van de vakken werd door andere faculteiten gegeven en de eigen vakken waren niet erg goed. Toch een leuke tijd gehad in Delft, ondanks het matige niveau van de studie.

  TU Delft Technische Informa..., 1985