erica franken

Kent 0 personen

WONTTELL
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van erica franken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  erica franken heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet nog maar heel weinig van deze school , alleen dat ik stage liep om kinderverzorgster te worden, het kwam er uiteindelijk op neer dat ik alle huishoudelijke klusjes kon doen, daar heb ik voor bedankt en ben op een fabriek gaan werken.

  Ik weet nog maar heel weinig van deze school , alleen dat ik stage liep om kinderverzorgster te worden, het kwam er uiteindelijk op neer dat ik alle huishoudelijke klusjes kon doen, daar heb ik voor bedankt en ben op een fabriek gaan werken. Ik heb ook nog stage gelopen bij de Boerenbond en in een sjieke modezaak. Je kreeg iets van 10 gulden per maand,je was gewoon een goedkope arbeidskracht die de vieze klusjes kon opknappen. Wie was er toen zo jaloers dat ik een Avro's Top-Pop T-shirt had gewonnen? en wie was er zo verliefd op de gymleraar?

  opleidingscentrum Lucia, 1972

  Wat ik mij herinner is een streng Katholieke school, 's-morgens voor de school begon moest ik naar de kerk en dan mijn brood opeten op school, In de kerk moest je in een aparte ruimte zitten als je je communie nog niet had gedaan.

  Wat ik mij herinner is een streng Katholieke school, 's-morgens voor de school begon moest ik naar de kerk en dan mijn brood opeten op school, In de kerk moest je in een aparte ruimte zitten als je je communie nog niet had gedaan. Bij godsdienstles moesten we van die latijnse gebeden uit ons hoofd leren en oefenen in de kerk in de biechtstoel. Wie de meeste keren naaar de kerk was geweest kreeg een poppenkast, ik was tweede en kreeg bidprentjes voor in mijn kerkboek. Ik ging vaak voor een cent koekkruimels halen bij een bakker op de hoek van de noordpolderkade. namen die ik mij herinner zijn; Yvonne en Jantje Kool, Marijke, Suzanne, Karel. Toen ik 8 jaar was ben ik verhuist naar Den-Bosch.

  Gerardus Majella lagere school, 1963

  favoriete herinneringen weet ik niet meer.

  favoriete herinneringen weet ik niet meer. wel dat ik toen heel verlegen was, er kwam bijna geen woord uit.leraren die ik mij herinner zijn De Bond en Nouws. De enige naam die ik me kan herinneren is Jeanette v. Baren.

  Monseigneur Bekkers, 1966