Ontdek PLUS

Eric Van Buuren

Kent 1 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Amsterdam

  Bekijk het volledige profiel van Eric Van Buuren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Eric Van Buuren heeft 14 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weet niet of het aan mij ligt .

  Weet niet of het aan mij ligt .. Maar kan me heel weinig herinneren van deze school. Helaas. grt eric van Buuren

  Kleuterschool Klavertje Vier, 1967

  Geinig school.

  Geinig school

  lagere land en tuinbouw school, 1975

  Ik heb eerst bij juffrouw Jager in de klas gezeten .

  Ik heb eerst bij juffrouw Jager in de klas gezeten . Maar dat mens was volgens mij niet goed bij haar hoofd. Als je straf kreeg van haar moest je in de prullenbak staan met ezels oren op en iedereen moest een prop gooien en roepen:JIJ BENT EEN PRUL!!! In de 3de en 4de klas hadden wij meester Wepner. De 5de en de 6de klas hadden wij meester Pool. Herinneringen aan die school ja die heb ik wel de ruzies met Dennis Bosch hihih en vooral Dorien van Saagland Kan trouwens ook saagveld zijn hihih Goh wat was ik verliefd op die meid. Ze is later naar Schagen verhuist N-H. en dan natuurlijk de week dat we met de 6de klas zijn weggeweest op kamp. En mijn naarste herinnering is het overlijden van Peter Wagenmaker..

  Kinselmeerschool, 1968