Ontdek PLUS

Eric Sinke

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Eric Sinke en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Eric Sinke heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school waarvan ik me vooral de 2e klas (2V)goed herinner.

  Leuke school waarvan ik me vooral de 2e klas (2V)goed herinner. Ton van Adrichem, John Bakker, Hjalmar Beekhuizen, Rob van Dijk, Ger Dröge, Conny de Graaf, Pim Groot, Dirk de Groot, Peter Hersbach, Jeroen Janssens, Peter Klokgieters, Jan Kok, Frances Krijgsman, Ben Kruining, Theo Kruithof, John van Lint, Paul Mok, Diana van Oudenaarden, Frederik en Lodewijk van Raalten, Hanny Rook,Alwin van de Sluis, Jan Smits, David van Trigt, Irma Valken, Dion Velhuijzen, Frank Verburgh, Bert Zwiers. Ik heb zelfs de adressenlijst uit die tijd nog bewaard.

  MEAO De Lijnbaan, 1978

  De eerste twee jaar zat ik in de depedance aan de vd leeuwlaan.

  De eerste twee jaar zat ik in de depedance aan de vd leeuwlaan.vanaf de derde kwam ik in het hoofdgebouw aan de liduinastraat. Herineringen zijn o.a. de leuke handelskennislessen van dhr Vuijk, de buitenlandse reis naar Eslingen en de periode dat ik voorzitter was van de leerlingenraad. Ik herinner me nog vele klasgenoten uit die periode. Sommige kom ik nog steeds in schiedam tegen.

  Willem de Zwijger , 1973

  Werkweek in het schoolbuitenhuis te Oosterhout.

  Werkweek in het schoolbuitenhuis te Oosterhout. Gezellige grote klas. Met de klas naar het trouwen van Meester Jan in Haarlem.

  Burgemeester Verveenschool, 1967