Eric Grootmeijer

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Eric Grootmeijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Eric Grootmeijer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Elke tekenles in de Diergaarde is ongeveer de enige herinnering, die ik aan deze school heb.

  Elke tekenles in de Diergaarde is ongeveer de enige herinnering, die ik aan deze school heb. Is dat niet merkwaardig?

  Vlaggeman Mulo (Ulo), 1964

  Alle jongens van de klas van school gestuurd omdat wij weigerden om op blote voeten in de vrieskou buiten te gaan sporten.

  Alle jongens van de klas van school gestuurd omdat wij weigerden om op blote voeten in de vrieskou buiten te gaan sporten. Dat moest van Van Rossum. Wij zijn toen maar koffie gaan drinken bij de bushalte, waar wij later door een van de conrectoren weer werden opgehaald met het verzoek toch vooral weer op school terug te komen. Verder: Vier uur scheikunde op zaterdag! (Heeft niets geholpen.) Korff, die als een sergeant-majoor bij het wisselen van de lessen het verkeer in de gangen stond gade te slaan. Had hij niets beters te doen? Verder klaagde hij vooral over het ministerie, dat maar niet naar hem wilde luisteren. Zeilwedstrijden op de Brielse Maas en gebroken masten bij storm. Zomer aan het strand van Rockanje in 1973, na het eindexamen.......

  Maerlant College, 1969