Ontdek PLUS

Emmelien Teune

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Emmelien Teune en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Emmelien Teune heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  hallo, aan iedereen die mij eventueel nog kent van vroeger, heel toevallig heb ik ook op deze school gezeten,alleen is de herinnering heel erg weinig, inderdaad de rupsen plukken met dikke handschoenen aan ivm de stekels, er zijn nog wel wat namen wat ik

  hallo, aan iedereen die mij eventueel nog kent van vroeger, heel toevallig heb ik ook op deze school gezeten,alleen is de herinnering heel erg weinig, inderdaad de rupsen plukken met dikke handschoenen aan ivm de stekels, er zijn nog wel wat namen wat ik zo weet maar helaas niet veel meer, Ik heb in de europalaan gewoond en ik weet nog dat ik via het bos naar school liep, ook heb ik een keer met stink sigaren het bos in brand gestoken, en een jongen uit het slip gehaald en zelfs een gulden daarvoor gekregen, Linda Vink was toen mijn hartsvriendin wie kan mij op weg helpen en iets meer info en herinneringen naar boven brengen. gr. Emmelien

  Ds Vossersschool, 1968

  Dat mijn poezie album in de rattevallei terecht is gekomen door iemand die op de lessingstrasse woonde helmaal boven in de straat en dan links het straat je door richting de flats.

  Dat mijn poezie album in de rattevallei terecht is gekomen door iemand die op de lessingstrasse woonde helmaal boven in de straat en dan links het straat je door richting de flats. Ook herinner ik mij Erik Natrop nog wie weet waar hij woont.

  Anjerschool, 1972