Ontdek PLUS

Emiliet Albers

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Emiliet Albers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Emiliet Albers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Nettie, zuster Leontina en natuurlijk zuster Julia en Theresia Maria.

  Juffrouw Nettie, zuster Leontina en natuurlijk zuster Julia en Theresia Maria. De grote kast in de klas waar niet alleen de schone onderbroeken in zaten maar ook de pepermuntjes. De grote zandbak met houten schepjes, de poppenhoek, de gymzaal. Grote lokalen. Een leuke tijd was het met veel knip- en plakwerkjes, Marialiedjes zingen en liga eten.

  Kleuterschool Kindje Jezus, 1964

  Juffrrouw Nelly Broeders, heel jong en streng.

  Juffrrouw Nelly Broeders, heel jong en streng. De vreselijk strenge juffrouw Riemslag, juffrouw Joke Broeders was mijn lievelingsjuf. De auto van juffrouw Bakker die we vrijdags mochten wassen. Ze zei altijd dat ze op donderdag de zondag al kon ruiken. Juffrouw van den Oudenhoven, met 40 kinderen in de klas. En de handwerklessen van Adriani, de big noemden we haar. En de Makreel, (Maria-Immaculata) was dat ook een handwerkjuf? In de 4e (1969 of 1970) kwamen er jongens op school, dat maakte het wel spannender.

  Heilig Hart, 1966