Ontdek PLUS

Elly Stöver

Kent 0 personen

DIVORCED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elly Stöver en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Elly Stöver heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  heb op deze school de medische vormingsklas gedaan.

  heb op deze school de medische vormingsklas gedaan. Het was een leuk jaar maar wel een druk jaar. Heel veel werkstukken die er gemaakt moesten worden. Vooral woninginrichting was erg. We moesten het huis van onze lerares Zwart inrichten. Volgens ons wilde ze gewoon ideeen opdoen.

  Hanzeschool, 1979

  We hadden een grote klas van ongeveer 40 leerlingen, maar wel een leuke klas.

  We hadden een grote klas van ongeveer 40 leerlingen, maar wel een leuke klas. Onze favourite leraren waren toch wel meester Bosman, meester Tadema en juffrouw van Mierlo. Enkele namen vind ik al terug, zoals Karin Huisman, Edwin Timmerman, Harrie Meeuwese. Ik heb nog een klassenfoto van klas 6. Wat ik me ok goed herinner zijn de speelkwartieren, waarin we altijd met de hele klas tikkertje speelden. Ook hardloopwedstrijden waren favoriet, vooral als we net uit de kerk kwamen, na oefenen voor het een of ander. Al die jaren is Ineke Hollander mijn vriendin geweest en we hadden veel lol met elkaar. Wil je me mailen, dan kan dat op *******************

  Dr Schaepman-School, 1968

  was lid van het KLC bestuur.

  was lid van het KLC bestuur. de geschiedenis leraar Kolman kon ontzettend goed vertellen en muziek hadden we van willem hendrik zwart.

  Almere College Ontmoetingss..., 1974