ellen mastenbroek

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ellen mastenbroek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ellen mastenbroek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb tot 1974 op deze school gezeten,moest er af wegens een verhuizing heel jammer want ik had het heel erg naar mijn zin ,mijn beste vrienddin was joze v galen[was ook een buurmeisje van mij].

  Ik heb tot 1974 op deze school gezeten,moest er af wegens een verhuizing heel jammer want ik had het heel erg naar mijn zin ,mijn beste vrienddin was joze v galen[was ook een buurmeisje van mij]. Zo herinner ik nog joke vd berg, joke v driel,ellen bouman,pierre,anneke bieshaar. Het is leuk om het op deze manier allemaal weer terug te zien.

  Van Hogendorpschool openba..., 1970

  Ik ben in 1974 op deze school gekomen wegens een verhuizing,het is altijd wel leuk geweest op deze school onze meester was heijemans,ik weet nog de leuke 1 april grappen van de school we trapten er altijd in behalve een iemand van onze klas en dat was jan

  Ik ben in 1974 op deze school gekomen wegens een verhuizing,het is altijd wel leuk geweest op deze school onze meester was heijemans,ik weet nog de leuke 1 april grappen van de school we trapten er altijd in behalve een iemand van onze klas en dat was jan van beek [jantje]. Mijn vriendinnen waren loes,zevenbergen[jolanda] lilian,loes en ik werden altijd kwik en kwek genoemd.Zo had je ook nog linda verstee, tonnie,nathaniel,louis,harry,fred en ik denk dat ik er een heleboel overgeslagen hebt maar ik zou wel graag willen weten wat er van deze klas geworden is.Ikzelf heb een zoon van 14 jaar en ben verplicht huisvrouw omdat ik afgekeurd bent wegens spierreuma,maar wel happy,dus ook nog steeds een lachenbekje

  Kasteel Spangen, 1974