Elies Hillenius

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elies Hillenius en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Elies Hillenius heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  kan me nog een paar kleine dingen herrinneren van de kleuterklas, maar ik ben in klas 1 of 2 hier weggegaan naar de singel.

  kan me nog een paar kleine dingen herrinneren van de kleuterklas, maar ik ben in klas 1 of 2 hier weggegaan naar de singel

  de speelwerkhoeve, 1976

  In het eerste jaar verschrikkelijk gespijbeld, ik heb bijna niets meegekregen van ziektebeelden.

  In het eerste jaar verschrikkelijk gespijbeld, ik heb bijna niets meegekregen van ziektebeelden. De eerste 2 jaren nog doorgebracht in Vlaardingen, het laatste jaar zijn we verhuisd naar Schiedam waar we toen samen gingen met de toen nieuwe opleiding MDGO-vp. Het was een hele leuke tijd, stages soms wat minder haalde net met een kleine voldoende mijn bejaarde stages. Nu werk ik alweer 7 jaar in een verpleeghuis in Amsterdam. Ik reed graag op mijn oude puch naar school.

  'De Vaart/Zadkine', 1990

  Ik kwam in januari binnen omdat ik te vaak was blijven zitten op de mavo.

  Ik kwam in januari binnen omdat ik te vaak was blijven zitten op de mavo. Het was een erg leuke klas, erg veel gelachen. Degene die ik het meest herinner aan klas genoten zijn de tweeling, Sabine(was net zo oud als ik), Alex(ander) en Charles

  De Vaart, 1987