eefje van Dijk

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van eefje van Dijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  eefje van Dijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was in de barakken en de soep in de pauze van meneer Hulshegge{concierge} was altijd lekker.

  Het was in de barakken en de soep in de pauze van meneer Hulshegge{concierge} was altijd lekker. We kregen ook les van juf Wolters en het leuke was dat ik daar als kleuter ook bij op school had gezeten. Jammer dat ze weg ging. Ze werd inspectrice. De stage plekken vond ik het leukst.Tekenles was een crime. Ik kan niet tekenen en met verven moest het over,over en weer over.Toen we afstudeerden was er een overschot aan kleuterleidsters en velen moesten lang wachten op een baan.

  Opleidingsschool voor kleut..., 1965

  Er waren 4 lokalen en 4/5 leraren en de school heette ULO.

  Er waren 4 lokalen en 4/5 leraren en de school heette ULO. We gingen zelfs een tijdje op zaterdagmorgen naar school en waren dan een dag in de week vrij.Waarom? Leraren tekort? Nanninga[klein maar dapper],de Graaf en Raven kan ik mij het beste herinneren. Ik heb foto's van verjaardagsfeestjes en daar staan de volgende dames op: Bertha Huizing,Greetje van Wijk,Annie Soenveld,Hennie Wever,Rika Dallinga en ikzelf.

  christelijke mavo klazienaveen, 1961

  Waar een poesialbum al niet goed voor is.

  Waar een poesialbum al niet goed voor is.Mini Doornbos,Rika Dallinga,Hennie Vriesinga,Bertha Tijmes, Bini Trip, Sietske Wolters. Ik kan mij geen pestkoppen herinneren.Meester Dokter was wel een van mijn favoriten.

  Chr. basisschool, 1954

  ?