Edwin Prasing

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Edwin Prasing en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Edwin Prasing heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  HEYYY KATY.

  HEYYY KATY....LEUK DAT JE ER OOK BIJ STAAT. verwarrend hoor al die dubbele vermeldingen van de scholen,de start was wat rommelig in een nieuwbouwwijk...3 klassen in 1 lokaal, ik heb bij meester Peter Man en jufrouw Femke ?? in de klas gezeten...enkele klasgenoten, Frank Fransen,Bianca Bijens, Sandra van iersel(de op 1 na populairste dame van de klas), Katie Nobbe( De polulairste dame van de klas, Edith van Ypenburg(bleek later een volle nicht van mij te zijn), Grote en kleine Henk Jansen( je verzint het niet), Marcel Bussink, Glenn ???, Tom???, Nog een Marcel...aardige knul....alleen die schaar in m'n nek was ff minder...maar was min of meer per ongelijk.....nou euhm...verder weet ik ff niet meer.....ohja...de hoofdmeester was meester Visser.

  de Vierwindstreken, 1976

  dit hete toen toch de veulensschool?Ik heb ook de beker nog in echt jaren 70 donkerbruin.

  dit hete toen toch de veulensschool?Ik heb ook de beker nog in echt jaren 70 donkerbruin....ik woonde in "het schip"(oostzaanstraat nr.9)altijd weer schrikken als het alarm van het postkantoor weer eens afging.

  Openbare Kleuterschool De V..., 1972

  edwin at prasing .

  edwin at prasing . nl ik was grote vrienden met geraldine...huh zie ik haar nu hiertussen staan?,(geen idee wat haar achternaam was/is) en met bram staats. ik kreeg les van meester groeneweg(is later mee verhuist naar noord dus opeens m'n buurman). ik was hopeloos verliefd op een meisje die een klas lager zat, wat in de praktijk in hield dat we elkaar naar de klas brachten en dus ook allebei telaat kwamen...ik weet alleen jammer genoeg haar naam niet meer.....was wel m'n eerste zoen dus eigenlijk wel schandalig dat ik dat niet meer weet. nou graag wat reacties. gewoon op **************.

  Spaarndammerschool, 1974