edith derooij

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van edith derooij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  edith derooij heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  gezellig met de trein vanuit tilburg naar het dr.

  gezellig met de trein vanuit tilburg naar het dr. struijcken. leuke jaren geweest wel moeilijk. heb microbiologie gedaan en ben bijna 10 jaat werkzaam geweest als analiste in het groot ziekengasthuis in den bosch

  Dr.Struycken Instituut HBO, 1976

  hallo stan, ruud, rene, rob, sylvia.

  hallo stan, ruud, rene, rob, sylvia. bert, kennen jullie mij nog? ik jullie wel hoor, maar misschien zijn mijn herinneringen anders dan die van jullie. wat hebben we het gezellig gehad vooral in mavo 4. b.v. de verjaardag van jos vd heuvel bij hem thuis(volgende ochtend kregen we allemaal een tomatensap met tabasco) en de dagen in heeswijk! ik was bevriend met marina van ierland en margreet van mier, ik denk vaak aan die tijd en hoe het met iedereen is. ik vraag me ook vaak af hoe het met jou is Stan. moet nog vaak denkendat we bij jullie thuis achter in een donkere hut/schuur hebben gezeten en dat jij daar gitaar speelde. weet je dat nog? ik zou graag horen hoe het met je gaat.

  Hart van Brabant Mavo, 1971