Ontdek PLUS

Edith deGroot

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Edith deGroot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Edith deGroot heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juf Kroon en/of Mosterd (?) Flesjes schoolmelk omspoelen.

  Juf Kroon en/of Mosterd (?) Flesjes schoolmelk omspoelen. De zandbak. Leren klokkijken. Prikken op een prikblok. De schuifdeuren naar het speelplein waar een jongetje (René) zijn vinger tussen heeft gekregen. De kapotte regenpijp. Met verjaardag tracteren en langs de klassen. Gymnastiek in het lokaal in hemd en onderbroek.

  Het Vooronder, 1970

  Wat een mooie tijd op die gezellige school aan de Kruisstraat.

  Wat een mooie tijd op die gezellige school aan de Kruisstraat. Petra Kok, mijn eerste vriendinnetje op de nieuwe school in Groningen. Wij waren pas verhuisd vanuit Zuid-Holland. Vogelvrijdag was altijd pret: toneel met Ton Meijer en Jan Bommerson. Onze groep bestond uit Hans van Dijk, Pieter de Haas, Aniek Veenstra, Netty Bulthuis en...wie vergeet ik allemaal nog?

  RSG Kamerlingh Onnes, 1978

  Leuke schooltijd gehad, met juffrouw vd Ochtend, juffrouw Mulder, meester Hartog en meester Smits.

  Leuke schooltijd gehad, met juffrouw vd Ochtend, juffrouw Mulder, meester Hartog en meester Smits. Ik was bevriend met Gerda Goudappel (nog steeds!) en Jeanette Koetje. We woonden in de Burg Zaneveldstraat. Verder verjaarsfeestjes bezocht van Lonneke Moerkerk, Tani Corredera, Anita, Mandy Janssen eva.

  Neil Armstrongschool, 1972