Ontdek PLUS

Eddie Scholten

Kent 15 personen

Getrouwd
Woont in Baambrugge

  Bekijk het volledige profiel van Eddie Scholten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Eddie Scholten heeft 1 klassenfoto's en kent 15 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De verkeerde keuze.

  De verkeerde keuze... Ik ben na een rampzalig jaar op deze school naar de ETS gegaan. Dat werkte beter. Ik kan me Jasper Reijman Hinze nog wel herinneren, en Bart.

  MTS Hendrick de Keijserschool, 1983

  - De leraren: Dhr Teunissen, Gym met Kees.

  - De leraren: Dhr Teunissen, Gym met Kees. Cees Drullman (tekenen in de kantine!!) Ron Plaat, Henk Langereis, (ook nog 'n jaartje gehad) Metzkunde natuurlijk, Kurk was destijds directeur. Duits van Frau Wolf. Kees K die als laatste redmiddel van haar de Auto motor und sport kreeg om toch in godsnaam maar iets van het duits op te steken. Iemand van Treyen vergeten? Gelukkig hadden we die alleen in het eerste jaar. - Vrienden: 4 op 'n rij met Kees en Luuk, Brazje (Americo) Yvonne, één van de dames in onze klas.... Wat was daar dan: Die eeuwige ranzige koffie! dat ik dat zo lang heb gedronken! De radio in de kantine die door de concierge vreemd genoeg alleen werd aangezet als de EO op was. Jan Willem en het patat incident. De wandelingen naar Philips als we (beunhazen) weer eens iets nodig hadden voor een defecte TV of video. Het laatste jaar na de stage met Marc Finking, en Erik Matijssen. opvallend genoeg is Erik een latere wekgever geweest van mijn vrouw (kleine wereld). Mooie tijd gehad! Leuk trouwens om Cees Drullman hier ook te zien.

  Electrotechnische School (E..., 1984

  In het begin had ik er echt helemaal niet naar mijn zin.

  In het begin had ik er echt helemaal niet naar mijn zin. Dat is later wel iets beter geworden. Net als iedereen uit die tijd heb ik goede herinneringen aan Ans Bos, en ook wel aan Freek. Trouwens ook aan al die andere leraren waarvan ik nu niet zo snel op de namen kan komen. Ik herinner me ook de koude gangen en de walmende oliekachels in de winter. Rapper's delight hoort voor eeuwig bij deze school. Soms rijd ik nog wel eens langs het gebouw, en denk ik aan de lange tijd dat ik daar zat.

  IVO Mavo, 1977