ed bruggeling

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ed bruggeling en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ed bruggeling heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke tijd gehad,was jongste van mijn jaar daar.

  leuke tijd gehad,was jongste van mijn jaar daar. kreeg diploma met 18jr en 1 dag. kom nog wel eens bekende tegen op de weg. en ja de leraren de krosse was uiteraard tegek!die maakt duits echt een leuk vak en je had krimson monee,en roodakker en de rest ben ik kwijt.

  Stichting Vakopleiding Wegv..., 1991

  leuke tijd gehad hier vooral met momo(mohammed noerkhan).

  leuke tijd gehad hier vooral met momo(mohammed noerkhan). sjaak de wit stak er wel boven uit als leraar hoor,al deed broeder ton paardekoper niet onder voor hem. dat was een ,an waar je respect voor had ongewild.

  St. Matthiasschool, 1981

  tegekke tijd gehad met oa danny jansen,manuel rodriquez en vele anderen zaten we altijd in de pauze bij het jonge hof,ff langs appie en door naar de meiden.

  tegekke tijd gehad met oa danny jansen,manuel rodriquez en vele anderen zaten we altijd in de pauze bij het jonge hof,ff langs appie en door naar de meiden.hahaha. ook leuke leraren zoals kager, beide roelofs,vd valk,en nog veel meer. ook leuk taem waren de concierges en schoonmakers waar ik regelmatig na moest blijven ivm te laat komen,die maakten het nooit erg om te doen.

  R.K. LTS St. Willibrord (nu..., 1987