Ontdek PLUS

Doris Bartels

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Doris Bartels en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Doris Bartels heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Fantasietraining, heerlijk.

  Fantasietraining, heerlijk. Achteraf gezien ben ik misschien te lang gebleven alleen maar voor het papiertje, vond het wel erg vrijblijvend allemaal "je maakt zelf je opleiding" en ook soms een beetje dikdoenerij. Wat heb ik later een behoefte gekregen aan gewoon iets gedoceerd krijgen! Goeie herinneringen aan volslagen debiel doen met de mensen uit de groep op het station, al die projecten in de witte zaal? Clownsweekend met Lucie Dinges en later optreden in de Flint. Voor een kwartje parkeren in een parkeerhaven. Groetjes aan Irma, Joop, Florentien, Yvonne, Henk, Hans Peter, Jan Berend *** altijd marzen), Let: ik zie ze zo nog voor me en vergeet ik nu nog iemand?

  S.P.O. Middeloo, 1976

  Hoe heette die zuster ook alweer waar we naailes hadden.

  Hoe heette die zuster ook alweer waar we naailes hadden. Ja ik weet het weer, zuster Rosario. We hebben nog een lied gemaakt omdat we een tas moesten maken van (stomme) gordijnstof) zuster Consolatrix was het hoofd van de school. Ze was streng maar rechtvaardig. Ik heb nooooit iemand meer gezien of gesproken daarna. Ik weet nog heel veel namen: Thea Taris, Trudy van Breukelen, Kareen Hol, Leo van Schijndel, Ton Faber He Jago! Jou herinner ik me ook! Ik kan je niet*****en, dan maar zo: Mieke Kraan was het en Frans-Josef van Nispen tot Pannerden en Trudy van Breukelen en Laetitia ... en Nanne Vervoordeldonk. Ik krijg gewoon zin in een reunie!

  RK. Montessorischool / Mont..., 1964

  Mijn favoriete leraar was prudon, hij gaf nederlands.

  Mijn favoriete leraar was prudon, hij gaf nederlands. Ook goeie herinneringen bewaar ik aan de avondjes Salon de Musique bij meneer Vos (Frans), en dan die leuke schoolfeesten!

  St. Bonifatius College, R.K..., 1970