Ontdek PLUS

Donald Pijpstra

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Donald Pijpstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Donald Pijpstra heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb lang naar mijn lagere school gezocht, Zuiderparkschool in mijn tijd.

  Heb lang naar mijn lagere school gezocht, Zuiderparkschool in mijn tijd. Wist niet dat dat later het Kompas is geworden. Weet nog de naam van de hoofdmeester Siegert en een leraar Vermeulen (met baard). Kan me nog een sportdag op het DDH terrein herinneren. Verder: Aart van Dam, Johnny Denkers en ??

  Het Kompas, 1965

  Leuke school, heb me er uitstekend vermaakt en heb het nodige opgestoken (in die volgorde) maar ben in een andere richting gaan werken (informatica).

  Leuke school, heb me er uitstekend vermaakt en heb het nodige opgestoken (in die volgorde) maar ben in een andere richting gaan werken (informatica). Leuke leraren: Jan Verhoeven, Baan Oterdoom en eigenlijk nog wel een paar ...

  Bibliotheek Documentatie Ac..., 1979

  Een jaar (brugklas) op het Chr.

  Een jaar (brugklas) op het Chr. Lyceum daarna naar het nieuwe Myrtus College. Herinner me alleen nog de bakker die in zijn auto tijdens de pauze broodjes e.d. verkocht en de jachtlaan die in die tijd een gevaarlijk drukke weg was en me bijna een keer fataal werd.

  Christelijk Lyceum, 1968