Dominique de Graaff

Kent 14 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dominique de Graaff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dominique de Graaff heeft 15 klassenfoto's en kent 14 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Niet veel herinneringen.

  Niet veel herinneringen. Zat er maar kort op.

  OSB, 1997

  Ik weet eigenlijk op wat flitsen na niets van deze school.

  Ik weet eigenlijk op wat flitsen na niets van deze school. Ik was 4 jaar. Ik zat op het kindertehuis. Ik weet dat ze daar van die schuine afdaken hadden van glas. Voor de rest weet ik nog dat ik toen ik hoorde dat we bij onze nieuwe pleegmoeder mochten wonen haar zag aan komen lopen en de klas nog bezig was. Ik beukte door de deur heen en rende door de gangen naar haar en sprong in haar armen, huilend ... dat is wat ik er nog van weet. Mijn broertje Fabian en mijn zusje Mayda (1 jaar jonger) zaten ook op deze school.

  Dokter CP van Leersumschool, 1988

  Een betere klas kon ik niet wensen, wat een klas zeg!, iedereen ging super met elkaar om.

  Een betere klas kon ik niet wensen, wat een klas zeg!, iedereen ging super met elkaar om. Helaas werden we wel opgesplitst in groep 7. Marieke vergeet ik nooit meer met d'r disco. Namen? Lars, Robert, Guilermo, Danny, Marsha, Susanne, Sabina, Renske, Quartin, Patrick, Lena, Valerie, Nicoline, Debbie, Sarina blabla .. nog veel meer Ik kwam uit Drenthe in de kerstvakantie en ging naar deze school in het tweedde gedeelte van het jaar in groep 6. Ik voelde me wel snel thuis in de klas. Voor mij was het een verhuizing naar ''de grote stad''. Ik zat vaak achter de pc en ben de disco niet vergeten. Enorm leuk. Ik had een leuke lerares: Marieke in Groep 6 en 7 .. Ze organiseerde in groep 6 aan het einde van het jaar een Disco wat enorm leuk was. De klas heb ik als zeer hecht ervaren.. echt een leuke klas. Ik was verlieft op marscha de Vries. Later in groep acht ging het allemaal niet goed met mij ben van huis weg gegaan en liep weg enzo. Heel vervelend. Kees (meester) heeft mij wel gesteund toen maarja als leeraar kan je weinig doen. Tussen de middag vaak bij quartin eten en ging naar verjaardag van Patrick (molenaar). Was leuk in centerparks in flevoland maar raakte behoorlijk geblesseerd in dat zwembad.. met auto naar ziekenhuis gebracht. Ik heb de school hoe gek dat ook klinkt best wel gemist toen ik van school af ging... het was een enorm leuke school met enorm leuke mensen die ik in die tijd echt nodig had. Lars en Robbert waar ik wel eens naar toe ging. Met lars heb ik nog op SV diemen gezeten. (*** vereniging maarja). De verjaardag van Debbie (een disco 's avonds ergens). De hele klas was volgensmij uitgenodigd was leuk. Ik trok ook wel eens op met ene Guilermo. Irritant gastje was het. Ik ben blij dat ik deel heb uitgemaakt van deze klas... maar om werkelijk voor de klas te staan vond ik maar niks. Spreekbeurten haat ik (nog steeds). Boekbesprekingen enzovoort was niet mijn sterkste punt.

  Oecumenische De Ark, 1994