Ontdek PLUS

Dineke de Groot

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dineke de Groot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dineke de Groot heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Onderwijswetenschappen

  MSc onderwijskundige.

  Open Universiteit, 2009

  SPH, 2 jaar in Amersfoort en 2 jaar in Utrecht.

  SPH, 2 jaar in Amersfoort en 2 jaar in Utrecht.

  Hogeschool van Utrecht (FSAO), 1995

  Op kamp naar Polen, erg leuk.

  Op kamp naar Polen, erg leuk. Kamerman en de Jong (economie), die altijd samen 'grappig' waren. Vooys op z'n vouwfiets. Boersma's snerende opmerkingen. Gert Griffioen, altijd vriendelijk en goedlachs. De Jong die vond dat ik PABO moest gaan doen, zodat ik 'etterbakjes' zoals ik zelf was onder de duim kon houden en Van Duyn die (denk ik) geen hoop meer voor mijn toekomst had haha. Ik koos voor een opleiding en baan in de Jeugdzorg, en daarna in de Jeugdreclassering. Dus toch een stukje pittiger dan ik destijds zelf was.... Uiteindelijk toch werkzaam in het onderwijs, op de Hogeschool Utrecht.

  Willem De Zwijger, 1990