Diederik van der Lee

Kent 7 personen

ASK_ME , 1 kinderen
Woont in Drumpt

  Bekijk het volledige profiel van Diederik van der Lee en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Diederik van der Lee heeft 3 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn herinneringen aan deze school.

  Mijn herinneringen aan deze school... dat zegt al genoeg. Het leukste vond ik de grote en kleine avond en de schaatsuitjes naar Utrecht. Ben toch nog goed terecht gekomen al zeg ik het zelf. Ben wel in Tiel blijven wonen, of eigenlijk is het Drumpt, maar goed.

  Gemeentelijke Mavo, 1974

  Wij waren de eerste op deze school die net geopend was in de wijk Tiel-West.

  Wij waren de eerste op deze school die net geopend was in de wijk Tiel-West. Het was een tijd waar ik met gemengde gevoelens op terugkijk. Ik heb helaas geen klassefoto`s meer, en dat vindt ik erg jammer. Dus mocht iemand deze nog hebben, uit mijn klas, neem dan contact op.

  De Beukelaar, 1971