Ontdek PLUS

Dick Veldhuisen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dick Veldhuisen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dick Veldhuisen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat op deze school toen ik 16 was ben ik hier van af gegaan vond de school niet echt leuk.

  Ik zat op deze school toen ik 16 was ben ik hier van af gegaan vond de school niet echt leuk. Concierge van Engen was een aardige rustige man, en handarbeid leraar Hense was ook leuk. Ken je mij nog mail me mijn mailadres is dickys at ********* ;-))

  technische school, 1982

  In deze jaren met o.

  In deze jaren met o.a. de leraren Theo Schaap, Ingrid bruinsma, yvonne ferwerda, frank kreuger, enkele jaren na 1982 hield deze school op te bestaan en werd het de nieuwe kring in Diemen Zuid Leuk moment de gezamelijke zangles op woensdagochtend met de hele school leuke liedjes wie kent de teksten van de liedjes nog, bijv. Meester J.W. van de punt, een tante in Honolulu Ooit zelf nog eens opgetreden tijdens de maandafsluiting als Blondie met het liedje "denise denise". Zie veel bekende namen leuk om te lezen wat iedereen nu doet. Ik mis helaas toch ook heel veel namen. ik zou het leuk vinden mailtjes te ontvangen van oud leerlingen die mij kennen mijn mailadres is dickys at *********

  Openbare basisschool de kring, 1975