Ontdek PLUS

Dick Hogeweg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dick Hogeweg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dick Hogeweg heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van klasgenootjes kan ik me niet meer zo veel herinneren.

  Van klasgenootjes kan ik me niet meer zo veel herinneren. Of eigenlijk helemaal niets meer. Maar natuurlijk wel de Olifant (de boot gaat vertrekken), 's Zomers in je zwembroek op het gras met een tuinslang worden natgespoten door de juffen (vond ik geloof ik best eng). Mijn juf heette Wijers en ze had een Ford Anglia (met zo 'n bijzondere achterruit). Verder weet ik nog dat er een grote kooi stond met hamsters of muizen...(?). Ik zag trouwens laatst dat het schoolgebouw helemaal niet meer bestaat. Als de Olifant het maar wel overleefd heeft! Waar zou die asiel hebben gekregen? Gelukkig heb ik er nog een foto van...

  De Klimop, 1963

  Het werd pas leuk toen ik van Bedrijfsadministratie af was.

  Het werd pas leuk toen ik van Bedrijfsadministratie af was. Daar had ik geen talent voor. Ik deed Bestuurlijke Richting. Leuke mensen, heel veel gelachen, ondanks het strakke regime van de heer Weber. Een schande dat ze dat gebouw een paar jaar geleden hebben gesloopt, zonder mijn toestemming!

  MEAO, 1975

  Ik herinner me onderwijzer V.

  Ik herinner me onderwijzer V.d. Schoor. Die was best streng, maar hij kon geweldig voorlezen. De Tonke Dragt boeken over Ridder Thiuri met het Witte Schild waren prachtig. Juffrouw Sybrand die in de eerste heel lief was, maar in de derde klas een stuk minder staat me ook voor de geest, net zoals in de vierde klas meester Bouwman. Een fijne vent die ons (naar wij later van andere onderwijzers hoorden) te veel liet zingen. Mijn vriendje was toen Dick Stam. Allemaal goeie herinneringen aan die tijd. Ik woonde toen in de Van Berkumstraat.

  Albert Plesmanschool, 1966