Diarna Chobin-Teysse

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Diarna Chobin-Teysse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Diarna Chobin-Teysse heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ging eerst met Noralie om en later met Ibtissam en Hisstresia.

  Ik ging eerst met Noralie om en later met Ibtissam en Hisstresia. Met Ibtissam ben ik nog steeds heel goed mee bevriend. Mocht in het tweede jaar instromen vanwege mijn vooropleiding, was in het begin wel vreemd om in een gevormde klas binnen te komen. Maar wel lekker dat ik een jaar kon overslaan. Iedereen ging leuk met elkaar in de klas om. Bij de diploma uitreiking was ik zwanger van mijn eerste zoon.

  Hogeschool Rotterdam, 1992

  Deze tijd ging op school aan mij voorbij.

  Deze tijd ging op school aan mij voorbij. Niet veel bijzonders. Ging het meeste om met Andre.

  de windroos, 1988

  Leuke tijd.

  Leuke tijd. Broodje worst, spijbelen, Oosterhof, werkweek naar Parijs.

  Scholengemeenschap Prins Al..., 1983

  ?