Ontdek PLUS

Diane Heijden

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Diane Heijden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Diane Heijden heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eén jaar op deze school - in de vierde klas.

  Eén jaar op deze school - in de vierde klas. We werden voorgelezen uit 'Bram Vingerling of: Het geheim van het oude horloge'. Prachtig! En ik weet nog steeds veel over de haringvisserij op de Noordzee in de jaren zestig. Tom Ooievaar werd te vaak geslagen en ík hoef dit jaar gelukkig ook nooit meer te beleven.

  Katholieke Schoolvereniging..., 1963

  'C'est pas un bordel ici!' riep één van de bazinnen van het Parijse hotelletje waar wij luidruchtig verbleven met de vijfde klas.

  'C'est pas un bordel ici!' riep één van de bazinnen van het Parijse hotelletje waar wij luidruchtig verbleven met de vijfde klas. Het muffe rode pluche partout deed anders vermoeden. Wij waren eigenlijk heel braaf en vonden Nana Mouskouri in l'Odéon nog gaaf.

  De Breitner MMS / HAVO (St...., 1967

  Ik zou er wat voor over hebben om nog eens door het schoolgebouw in de Banstraat te mogen dwalen.

  Ik zou er wat voor over hebben om nog eens door het schoolgebouw in de Banstraat te mogen dwalen. En dan ook in de kelder en op zolder waar we wel eens kwamen om naar dia's te kijken. Het gebouw is er niet meer, de herinnering eraan des te mysterieuzer.

  St. Jacobusscholen (LO), 1958