Ontdek PLUS

Diana Vliet

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Diana Vliet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Diana Vliet heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De 6e klas met Mr.

  De 6e klas met Mr. Weerts waren alleen meides, had ik de eerste dag niet eens in de gaten. Ik kan bijna iedereen nog wel herrineren.

  Panningen Zuid, 1975

  Helaas kan ik niet veel herinneren.

  Helaas kan ik niet veel herinneren. Mr. v/d Port met zijn oranje BMW. Mijn klas lokaal was afgebrand en de klas was dus in de sportshal. Juff. Ouderhij voor geschiedenis, die was overspannen. Ik geloof dat we nog eens een test moeten schrijven buiten alle papieren weg waaien.Teken leraar die ons altijd buiten liet werken harstikke leuk.

  Bouwens van der Boijecollege, 1976