Ontdek PLUS

Diana van der Sluis

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Diana van der Sluis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Diana van der Sluis heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na de MAVO en HAVO op het RSG heb ik Tekstschrijven gestudeerd.

  Na de MAVO en HAVO op het RSG heb ik Tekstschrijven gestudeerd. Nog voor ik klaar was met deze HBO-opleiding, mocht ik aan de slag bij Endemol Nederland. Dat beviel zo goed dat ik ben blijven plakken. Naast mijn fulltime baan schrijf ik voor het CJP-tijdschrift Plug-In.

  Jan van Egmond College, 1990