Diana Harms

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Diana Harms en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Diana Harms heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan mij nog een aantal dingen goed herinneren.

  Ik kan mij nog een aantal dingen goed herinneren. Ik zat bij mevrouw Bos in de klas. Ik vond het nogal een strenge juf. Buiten spelen was mijn favoriet, want er was een grote speelplaats voor de school. Wij deden altijd het liedje "zakdoekje leggen, niemand zeggen" en "er zat een klein zigeuner meisje huilend op een steen". De school was echt een minuut van mijn ouderlijk huis vandaag (Lorreinenstraat) dus kennelijk in mijn achterhoofd dat ik niet te ver bij mijn moeder vandaan was. Ik heb het als een leuke tijd ervaren, maar ik was te jong om nu nog te weten wie er bij mij in de klas zat, volgens mij zat er wel een Vrijvogel (achternaam) bij mij in klas die later ook naar de Tijl Uilenspiegel is gegaan, maar zeker weten doe ik het niet.

  Bos en Lommerschool, 1974

  Ik zat samen met mijn nichtje Sabine in de klas en we hebben een hele leuke tijd gehad en heel wat afgelachen.

  Ik zat samen met mijn nichtje Sabine in de klas en we hebben een hele leuke tijd gehad en heel wat afgelachen. Meestal bij de laatste twee uurtje konden we geen woord meer uitbrengen want het lachen. Ik was wel blij dat ik het gehaald had, want ik vond het erg zwaar. De namen van de leraren weet ik niet meer zo goed, met Nederlands hadden wij geloof ik Anke, maar dat is ook de enige naam die op dit moment bij mij naar boven komt. Namen van meiden die in mijn klas zaten, Petra, Nicole, meer weet ik niet. Wie kan er nog meer opnoemen?

  1e Katholieke MEAO, 1985

  Ik heb net iets neergezet bij mijn oude school Vening Meiniszschool, maar ik zit mij nu te bedenken dat ik ze door elkaar haal.

  Ik heb net iets neergezet bij mijn oude school Vening Meiniszschool, maar ik zit mij nu te bedenken dat ik ze door elkaar haal. mr. Brussel en mevrouw Koger was in de periode aan de burg. de Vlugtlaan en mr. De Lange (hoofdmeester) was nog in de periode voordat wij samengingen met de Westelijke Tuinsteden. Er komen zo langzamerhang nog meer namen boven dwarrelen, Sylvia, Mona, Diana, Errol, Robbie? Borst. Misschien weten anderen nog meer namen.

  Scholengemeenschap Westelij..., 1980