Diana Franken

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Diana Franken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Diana Franken heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Tijdens het jaar koken/severen les van tante annie en de onderdirecteur.

  Tijdens het jaar koken/severen les van tante annie en de onderdirecteur....groot vitessefan. Daarna nog een jaar brood/banket gedaan waar meneer Vletter me nog het meest is bijgebleven een lieve oude man. Een schoolfeest waar de Time-Bandits optraden. Enkele namen die iknog ken zijn Ilona zwienenberg....gerard imming...diana hommes....

  L.T.S. De Boulevard (Ambach..., 1972

  Een aantal namen kan ik me nog wel herinneren.

  Een aantal namen kan ik me nog wel herinneren..Metin Sarman, Belinda Meiers(was mijn beste vriendin),Yildiz Gecer, Debbie,Aaltje, en juffrouw Schiphol,die meester met die baard die uit zijn broek scheurde in een sneeuwballengevecht .

  Marnixschool, 1972

  heb 1 jaar koken serveren gedaan en 1 jaar brood banket.

  heb 1 jaar koken serveren gedaan en 1 jaar brood banket.Vletter was voor het brood een lieve oudere man, Hoogenbosch was van serveren ook niets mis mee. Wat ik minder vond was al die uren schrijven bij theorie als ik daar nog aan denk. Al met al een hele leuke tijd gehad daar. Oh ja dan was er ook nog kolenboer de concierge liep altijd te mopperen.

  L.T.S. De Boulevard (Ambach..., 1982